Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag är ett företag som finns i Oxelösund. I Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rylander, Ward Otto L Lillebror som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Kerstin Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag på telefon 0155-33610.

Bolaget skall arbeta som rådgivare och projektledare vid svenska och internationella affärstransaktioner.

Idag är Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Företagsbörsen LB Rylander Aktiebolag har 556357-3897 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.