Kirres Åkeri AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kirres Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Kirres Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1989-04-19 så skapades Kirres Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Kirres Åkeri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kirres Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556357-7047 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Kirres Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kirres Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0155-34777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kirres Åkeri AB är Karlsson, Rolf Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Ingela Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor, .