KenTom's Måleri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget ska bedriva måleriverksamhet och travverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KenTom's Måleri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är KenTom's Måleri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1989-05-12 så skapades KenTom's Måleri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel KenTom's Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

KenTom's Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556358-0199 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är KenTom's Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med KenTom's Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-223573 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KenTom's Måleri Aktiebolag är Wahlström, Anders Tomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Carin Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hallgren, Karl Olof Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, Ekonomiassistans Revision A Hallgren AB som är född och har titeln Revisor, .