ResursAkuten Aktiebolag

Södermanlands län

Information

ResursAkuten Aktiebolag är ett företag som finns i Oxelösund. I ResursAkuten Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomberg, Carl Olov Göran som är född 1962 och har titeln VD, Blomberg, Carl Olov Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Eeva Liisa som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ResursAkuten Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ResursAkuten Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper, konsultativ verksamhet inom företagsledning, administration och utbildning och social service samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ResursAkuten Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ResursAkuten Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ResursAkuten Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ResursAkuten Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ResursAkuten Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

ResursAkuten Aktiebolag har 556366-3359 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.