Ligamentor Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556375-7920 är organisationsnummer för bolaget Ligamentor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ligamentor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Ligamentor Aktiebolag finns i.

Ligamentor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-16 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ligamentor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ligamentor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ligamentor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ligamentor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-223535 eller genom brev på följande adress:
Koltrastv. 20, 613 37, Oxelösund

Bolaget skall idka undervisning och informationshantering inom hälso- och sjukvård samt företagsekonomi. Hälso- och sjukvård samt medicintekniska tillämpningar, konsultativ verksamhet inom hälso- och sjukvård och finansiell verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ligamentor Aktiebolag och det är Lundberg, Nils Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Gerd Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensk, Lars Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,