Muréns Maskinservice Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Muréns Maskinservice Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Muréns Maskinservice Aktiebolag finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Muréns Maskinservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Muréns Maskinservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Muréns Maskinservice Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Muréns Maskinservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lärarv. 10, 613 36, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5557772.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Muréns Maskinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Muréns Maskinservice Aktiebolag har idag 556385-8314 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Muréns Maskinservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reparation och service på tryckerimaskiner. Industriservice samt bilreparationer och även idka därmed förenlig verksamhet.

I Muréns Maskinservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Murén, Sven Urban som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Murén, Karin Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .