Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1990-02-12 så har Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag varit registrerat. Idag är Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Folkeg. 25 B, 613 30, Oxelösund. Vi ni istället prata med Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag så kan ni göra det på 0155-30620.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kvist, Rut som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Gösta Kvist Fastighetsaktiebolag har 556386-0328 som sitt organisationsnummer.