Oxelösunds Byggshop Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsmaterial och verktyg i anslutning härtill samt entreprenad med lastmaskin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oxelösunds Byggshop Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Oxelösunds Byggshop Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1990-04-10 så skapades Oxelösunds Byggshop Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556393-7480 är organisationsnummret för företaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Oxelösunds Byggshop Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Oxelösunds Byggshop Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-30244 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oxelösunds Byggshop Aktiebolag är Kullman, Bo Sture som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bror Sture som är född 1960 och har titeln Suppleant, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .