L-G Blückert Fotohandel AB

Södermanlands län

Information

L-G Blückert Fotohandel AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där L-G Blückert Fotohandel AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. L-G Blückert Fotohandel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket L-G Blückert Fotohandel AB har haft sedan 1994-01-01. L-G Blückert Fotohandel AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till L-G Blückert Fotohandel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järntorget 1, 613 30, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-31800.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är L-G Blückert Fotohandel AB Privat, ej börsnoterat.

L-G Blückert Fotohandel AB har idag 556402-3868 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för L-G Blückert Fotohandel AB

Bolaget skall bedriva konsultationer företagsledartjänster företrädesvis inom detaljhandelsbranschen, fotohandel samt därmed förenlig verksamhet.

I L-G Blückert Fotohandel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blückert, Lars-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Blückert, Britt-Marie Iréne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .