Oxelösunds Rör Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Oxelösunds Rör Aktiebolag är ett bolag som finns i Oxelösund. I Oxelösunds Rör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Kurt Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Carolina Birgitta som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Laila Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oxelösunds Rör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oxelösunds Rör Aktiebolag på telefon 0155-30425.

Bolaget skall utföra arbeten och bedriva försäljning inom värme-, vatten- och sanitetsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oxelösunds Rör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Oxelösunds Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Oxelösunds Rör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Oxelösunds Rör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oxelösunds Rör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Oxelösunds Rör Aktiebolag har 556408-5123 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.