Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag ska trivas.

Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation och utbildningsverksamhet inom underhåll och produktion, främst pappersmassaindustri och kommunala uppdrag samt uthyrning av verktyg och maskiner i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-31990.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag är Ålund, Lennart Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålund, Kerstin Barbro Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hallberg, Carl Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Underhållsutveckling, Thomas Ålund Aktiebolag har 556418-9479 som sitt organisationsnummer.