G Janssons Åkeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

G Janssons Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som G Janssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

G Janssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

G Janssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1991-02-20. Men sedan 1992-01-01 så har G Janssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fockstigen 8, 613 35, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G Janssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3924621.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som G Janssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G Janssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall idka transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för G Janssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G Janssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Jansson, Sven Göran Emil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Elvan Monika som är född 1939 och har titeln Suppleant, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för G Janssons Åkeri Aktiebolag är 556420-6471.