Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556420-9301 är organisationsnummer för företaget Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag finns i.

Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-15 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-223477 eller genom brev på följande adress:
Ankarg. 2 C, 613 30, Oxelösund

Bolaget skall bedriva verksamhet inom datakonsult-, material- administrativa området, samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Adolfssons Konsult Aktiebolag och det är Adolfsson, Jan Olof som är född 1940 och har titeln VD, Adolfsson, Jan Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson Adolfsson, Marta Ingeborg som är född 1944 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor,