Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1991-03-28 så har Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Företagsv. 4, 611 45, Nyköping. Vi ni istället prata med Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag så kan ni göra det på 0155-35500.

Bolaget skall bedriva sprängnings- och diamantborrningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsberg, Lars Ulf Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Sven Martin som är född 1931 och har titeln Suppleant, Thell, Bror Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Lars Ulf Roger -Forsberg, Sven Martin .

Bergsprängarn Forsberg Aktiebolag har 556422-2544 som sitt organisationsnummer.