Borox Fastighet AB

Södermanlands län

Information

Borox Fastighet AB är ett företag som finns i Oxelösund. I Borox Fastighet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanborg, Jan Stefan Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Jan Olof Artur som är född 1943 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borox Fastighet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borox Fastighet AB på telefon 0155-30230.

Bolaget skall driva handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Borox Fastighet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Borox Fastighet AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Borox Fastighet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Borox Fastighet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borox Fastighet AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Svanborg, Jan Olof Artur -Svanborg, Jan Stefan Magnus

Borox Fastighet AB har 556422-3823 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.