Asthage Konsult Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i verksamhets- och organisationsutveckling, förvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Asthage Konsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Asthage Konsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1991-11-01 så skapades Asthage Konsult Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Asthage Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Asthage Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556435-5336 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Asthage Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Asthage Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-210304 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Asthage Konsult Aktiebolag är Asthage, Eva Elisabet som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Sten Åke som är född 1954 och har titeln Suppleant, Keyser, Sara Elisabeth som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .