GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag

Södermanlands län

Information

GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Oxelösund. I GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindell, Gert Georg som är född 1949 och har titeln VD, Lindell, Gert Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Cruz Aravena, Elizabeth Cristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri och finansiell rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

GESTE Försäkringskonsult Aktiebolag har 556439-0986 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.