Oxelösunds Livs Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Oxelösunds Livs Aktiebolag är ett av många företag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Oxelösunds Livs Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oxelösunds Livs Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-07-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skrakv. 10, 613 36, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oxelösunds Livs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-33841.

Oxelösund arbetar för att företag som Oxelösunds Livs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oxelösunds Livs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel samt förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oxelösunds Livs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oxelösunds Livs Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Olov Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Olov Gunnar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oxelösunds Livs Aktiebolag är 556449-9373.