Söderströms Plåtslageri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderströms Plåtslageri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Söderströms Plåtslageri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1993-03-19 så skapades Söderströms Plåtslageri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Söderströms Plåtslageri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Söderströms Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556464-0893 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Söderströms Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Söderströms Plåtslageri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-30359 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderströms Plåtslageri Aktiebolag är Fogel, John Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fogel, John Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Savolainen, Paula Hannele som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .