UCB Sweden Aktiebolag

Södermanlands län

Information

UCB Sweden Aktiebolag är ett bolag som finns i Oxelösund. I UCB Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borg, Joachim Olof Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Borg, Joachim Olof Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rico, Antonio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rottach, Allessandro Bernardo AG som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Trinder, Christopher Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorBidenäs, Kjell Arne som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med UCB Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå UCB Sweden Aktiebolag på telefon 0155-33150.

Bolaget ska bedriva import och försäljning av gjutgods, agenturrörelse inom verkstadsmaskinbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är UCB Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

UCB Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

UCB Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och UCB Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UCB Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

UCB Sweden Aktiebolag har 556465-9935 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.