Proplate Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Proplate Oxelösund AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Proplate Oxelösund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Proplate Oxelösund AB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556466-2442.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 010-1954100 alternativt besöka eller skicka post till Proplate Oxelösund AB på följande adress Folkeg. 44, 613 31, Oxelösund.

Proplate Oxelösund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Proplate Oxelösund AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Norås, Hans Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande . , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva svets och mekanisk verkstadsrörelse, handel med stålprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.