Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556468-0105.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0155-223720 alternativt besöka eller skicka post till Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag på följande adress Isakslundsv. 12, 613 38, Oxelösund.

Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Montagegruppen Jan-Erik Johansson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lönnmo, Jan Magnus som är född 1976 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall montera och hålla service av portar. Montering och svetsning av stålkonstruktioner. Montering av aluminiumfasader ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.