HOFAB - Bygg och Projektledning AB

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter HOFAB - Bygg och Projektledning AB. Det finns flera företag som liknar HOFAB - Bygg och Projektledning AB i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

HOFAB - Bygg och Projektledning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1993-11-15 så har HOFAB - Bygg och Projektledning AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är HOFAB - Bygg och Projektledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med HOFAB - Bygg och Projektledning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järntorget 7, 613 30, Oxelösund. Vi ni istället prata med HOFAB - Bygg och Projektledning AB så kan ni göra det på 0155-296980.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, utföra nybyggnation, tillbyggnation, reparation samt drift och fastighetsskötsel på fastigheter, industribyggnader, idrottsanläggningar och tomtmark. Även drift och skötsel av camping, badanläggningar, idrottsanläggningar samt motionsanläggningar. Även miljö, kvalitet och säkerhetsutredningar - inventeringar, städning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Holmström, Berndt Åke Johan som är född 1970 och har titeln VD, Holmström, Berndt Åke Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Bertil Rudolf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmström, Marie Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

HOFAB - Bygg och Projektledning AB har 556476-3596 som sitt organisationsnummer.