Aktiebolaget Farming Sweden

Södermanlands län

Information

Aktiebolaget Farming Sweden hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Aktiebolaget Farming Sweden finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Farming Sweden tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget Farming Sweden har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Farming Sweden har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Farming Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 22, 613 41, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0155-30570.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Farming Sweden Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Farming Sweden har idag 556478-3420 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Farming Sweden

Bolaget skall bedriva verksamhet med schablontryck på textilier samt bedriva handel med oljeprodukter, emballagevaror av plast, hovslageri- och lantbruksprodukter inkluderande kläder och skor.

I Aktiebolaget Farming Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Inez Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvist, Hans-Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, Svensk, Lars Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision F.R.I.S. Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor.