Oxelösunds Båt & Motor AB

Södermanlands län

Information

Oxelösunds Båt & Motor AB är ett bolag som finns i Oxelösund. I Oxelösunds Båt & Motor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Per Örjan som är född 1960 och har titeln VD, Berg, Per Örjan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Anna Katarina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Norén, Johan Gustav Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oxelösunds Båt & Motor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oxelösunds Båt & Motor AB på telefon 0155-31900.

Bolaget skall driva handel med båtar och motorer samt uthyrning av båtar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta den fastighet vari verksamheten bedrivs.

Idag är Oxelösunds Båt & Motor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oxelösunds Båt & Motor AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Oxelösunds Båt & Motor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Oxelösunds Båt & Motor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oxelösunds Båt & Motor AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Oxelösunds Båt & Motor AB har 556479-1647 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.