Farmingprodukter i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Farmingprodukter i Oxelösund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Farmingprodukter i Oxelösund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Farmingprodukter i Oxelösund AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556480-5041.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0155-295600 alternativt besöka eller skicka post till Farmingprodukter i Oxelösund AB på följande adress Verkstadsg. 22, 613 41, Oxelösund.

Farmingprodukter i Oxelösund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Farmingprodukter i Oxelösund AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Bo Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med lantbruksredskap och tillbehör i anslutning härtill samt verkstadsrörelse för service av lant- bruksmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.