Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum)

Södermanlands län

Information

Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) är ett av många företag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1994-05-04. Men sedan 1994-01-01 så har Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järntorget 7, 613 30, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-291550.

Oxelösund arbetar för att företag som Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva livsmedelshandel, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fernqvist, Curth Mathias -Fernqvist, Jonas Emanuel.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) och det är följande personer, Fernqvist, Jonas Emanuel som är född 1972 och har titeln VD, Fernqvist, Jonas Emanuel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernqvist, Curth Mathias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Stig Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Per Torsten som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor.Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Varuhallen Prisman i Oxelösund Aktiebolag (Ica Kvantum) är 556486-8056.