Femöre Industri Montage AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall utföra rörmontage, industrimontering och svetsningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Femöre Industri Montage AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Femöre Industri Montage AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1994-09-17 så skapades Femöre Industri Montage AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556493-9923 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Femöre Industri Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Femöre Industri Montage AB så går det att nå dem via telefon på 0155-36893 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Femöre Industri Montage AB är Karlsson, Torbjörn Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anneli Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .