Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-26. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag ska trivas.

Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skolverksamhet, främja utveckling och forskning inom området svenska för invandrare med stöd av InformationsTeknologin, producera och sprida läromedel i vanlig och multimedial miljö, anordna kurser och seminarier, vara rådgivande mot olika uppdragsgivare, möjliggöra spridning av informa tion med hjälp av nya media, handla med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-34469.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag är Kantokoski, Tapio Ville Johannes som är född 1952 och har titeln VD, Kantokoski, Tapio Ville Johannes som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kantokoski, Hanna Carolin som är född 1986 och har titeln Suppleant, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .

Nationellt Språkutvecklingscenter i Oxelösund Aktiebolag har 556494-8403 som sitt organisationsnummer.