Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall förmedla byggnadsentreprenader, sälja fönster- renoveringar, äga fastigheter, fastighetsförvaltning samt uthyrning av fastigheter, driva hotellverksamhet, köpa och sälja, uppföda och träna hästar samt att delta i tävlingsverksamhet, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1994-12-12 så skapades Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556500-8975 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0155-217580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kurt Rasmussen Försäljnings Aktiebolag är Rasmussen, Kurt Hegelund som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Anita Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .