Högsbo säljkonsulter AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med elektronik och elektronik- komponenter, datorer och kringutrustning samt internettjänster, konstruktion och utveckling av elektronikkomponenter, projektering och installation av datorer och datornätverk samt datorutbildning och utbildning inom marknadsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Högsbo säljkonsulter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Högsbo säljkonsulter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1995-01-10 så skapades Högsbo säljkonsulter AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Högsbo säljkonsulter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556504-4277 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Högsbo säljkonsulter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Högsbo säljkonsulter AB så går det att nå dem via telefon på 072-5250594 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Högsbo säljkonsulter AB är Johansson, Marie Heléne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gudrun Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .