Jendinvest AB

Södermanlands län

Information

556514-6130 är organisationsnummer för företaget Jendinvest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jendinvest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Jendinvest AB finns i.

Jendinvest AB har varit registrerat sedan 1995-06-13 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jendinvest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Jendinvest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jendinvest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jendinvest AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-291499 eller genom brev på följande adress:
Skansv. 4, 613 36, Oxelösund

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet främst inom företagsledning, marknadsföring och produktion, handel och förvaltning av svenska och utländska värdepapper, utveckling av fiskeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jendinvest AB och det är Jender, Bo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jender, Ingrid Margaretha som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,