Stefan Kemi Reklam Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Stefan Kemi Reklam Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Stefan Kemi Reklam Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stefan Kemi Reklam Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Stefan Kemi Reklam Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1995-09-11. Men sedan 1996-01-01 så har Stefan Kemi Reklam Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Thorsg. 10, 613 30, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Kemi Reklam Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-268928.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som Stefan Kemi Reklam Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Kemi Reklam Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultation inom reklam och marknads- föring, köp och försäljning av värdepapper och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Kemi Reklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Kemi Reklam Aktiebolag och det är följande personer, Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Yvonne Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Stefan Kemi Reklam Aktiebolag är 556516-3747.