Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-12. Men sedan 1996-01-01 så har Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mastv. 9, 611 76, Nävekvarn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-50739.

Oxelösund arbetar för att bolag som Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva charter, kontors- och rumsuthyrning samt restaurangverksamhet, bedriva handel med fastigheter och bygg- ledning, äga och förvalta värdepapper samt leasing av maskiner och inventarier inom hotell- och kontorsbranschen.

Firmatecknare för Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB och det är följande personer, Sandberg Helsing, Inger Birgitta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Helsing, Börje Vilhelm som är född 1939 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hotell Ankarplatsen i Oxelösund AB är 556519-0799.