Esséus Husvagnar AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av husvagnar, tillbehör till husvagnar, släpkärror samt utföra reparationer av släp- och husvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Esséus Husvagnar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Esséus Husvagnar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1995-07-18 så skapades Esséus Husvagnar AB och bolaget är har F-skattsedel Esséus Husvagnar AB har haft det sedan 1999-01-01.

Esséus Husvagnar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556520-8294 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Esséus Husvagnar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Esséus Husvagnar AB så går det att nå dem via telefon på 0155-31044 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Esséus Husvagnar AB är Esséus, Johnny Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Esséus, Carin Iréne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .