Femöre Marina AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att hyra ut båtplatser och stugor, anordna fiske- och skärgårdsturer, restaurangverksamhet, anläggningsverksamhet och ävensom idka härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Femöre Marina AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Femöre Marina AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1995-07-27 så skapades Femöre Marina AB och företaget är har F-skattsedel Femöre Marina AB har haft det sedan 1999-01-01.

Femöre Marina AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556524-0354 är organisationsnummret för företaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Femöre Marina AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Femöre Marina AB så går det att nå dem via telefon på 0155-31792 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Femöre Marina AB är Andersson, Kjell Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Orha, Kicki Seine Kirsi Carina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .