Oxelösund Birgers Konditori AB

Södermanlands län

Information

556527-8289 är organisationsnummer för verksamheten Oxelösund Birgers Konditori AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oxelösund Birgers Konditori AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Oxelösund Birgers Konditori AB finns i.

Oxelösund Birgers Konditori AB har varit registrerat sedan 1995-12-04 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oxelösund Birgers Konditori AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Oxelösund Birgers Konditori AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Oxelösund Birgers Konditori AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Inge Torgny Robert -Andersson, Mats Robert

Vill ni komma i kontakt med Oxelösund Birgers Konditori AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-30531 eller genom brev på följande adress:
Esplanaden 18, 613 30, Oxelösund

Bolaget skall bedriva bageri, serverings- och butiksförsäljning av konditoriprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oxelösund Birgers Konditori AB och det är Andersson, Mats Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Inge Torgny Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Ann Carina Elisabet som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pettersson, Maria Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor