Khunying Restaurang AB

Södermanlands län

Information

Khunying Restaurang AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Khunying Restaurang AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Khunying Restaurang AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Khunying Restaurang AB har haft sedan 1997-01-01. Khunying Restaurang AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Khunying Restaurang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Femörev. 41, 613 35, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-216111.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Khunying Restaurang AB Privat, ej börsnoterat.

Khunying Restaurang AB har idag 556537-2421 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Khunying Restaurang AB

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet, samt via bifirma bedriva elektriska installationer, felsökning och därmed förenlig verksamhet.

I Khunying Restaurang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kjell Arne som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Orathai som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Arne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .