Ekonomistyrning Lars Johnsson AB

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Ekonomistyrning Lars Johnsson AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ekonomistyrning Lars Johnsson AB i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ekonomistyrning Lars Johnsson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1998-01-12 så har Ekonomistyrning Lars Johnsson AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ekonomistyrning Lars Johnsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Ekonomistyrning Lars Johnsson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Koltrastv. 19, 613 37, Oxelösund. Vi ni istället prata med Ekonomistyrning Lars Johnsson AB så kan ni göra det på 0155-223200.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT och ekonomisystem och systemutveckling av administrativa system samt annan därmed förenlig verksamhet, bolaget skall även bedriva fastighetsförvaltnin samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johnsson, Lars Johan som är född 1946 och har titeln VD, Johnsson, Lars Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Anna-Kia som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensk, Lars Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ekonomistyrning Lars Johnsson AB har 556551-1507 som sitt organisationsnummer.