Moström Trading AB

Södermanlands län

Information

Moström Trading AB är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Moström Trading AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Moström Trading AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Moström Trading AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1998-04-22. Men sedan 1998-01-01 så har Moström Trading AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skepparg. 15, 613 31, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Moström Trading AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-296340.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som Moström Trading AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Moström Trading AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med delar till bilbranschen, verkstadsindustrin, vapenindustrin, borr- och tvättmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Moström Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Moström, Ulf Gunnar Sören.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Moström Trading AB och det är följande personer, Moström, Ulf Gunnar Sören som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Moström, Roger Gunnar Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Anette Maria Viktoria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Moström Trading AB är 556555-0752.