Moware AB

Södermanlands län

Information

556555-0760 är organisationsnummer för bolaget Moware AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Moware AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Moware AB finns i.

Moware AB har varit registrerat sedan 1998-05-06 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Moware AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Moware AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Moware AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Moware AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-57047 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med kläder och andra textilier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Moware AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,