Industrielektronik i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Industrielektronik i Oxelösund AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Industrielektronik i Oxelösund AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Industrielektronik i Oxelösund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Industrielektronik i Oxelösund AB har haft sedan 2000-01-01. Industrielektronik i Oxelösund AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Industrielektronik i Oxelösund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskehamnen Femöre , 613 35, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-33620.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Industrielektronik i Oxelösund AB Privat, ej börsnoterat.

Industrielektronik i Oxelösund AB har idag 556564-5545 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Industrielektronik i Oxelösund AB

Bolaget skall tillverka och sälja industrielektronik främst till träindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Industrielektronik i Oxelösund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björkhage, Bengt Henry som är född 1955 och har titeln VD, Björkhage, Bengt Henry som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkhage Hedmark, Lisbeth Margareta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .