Vinterklasen AB

Södermanlands län

Information

556568-7588 är organisationsnummer för verksamheten Vinterklasen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vinterklasen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Vinterklasen AB finns i.

Vinterklasen AB har varit registrerat sedan 1999-03-31 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vinterklasen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-29.

Vinterklasen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vinterklasen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Vinterklasen AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-296980 eller genom brev på följande adress:
Järntorget 7, 613 30, Oxelösund

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vinterklasen AB och det är Holmström, Berndt Åke Johan som är född 1970 och har titeln VD, Holmström, Berndt Åke Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Bertil Rudolf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmström, Marie Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor