Total Productivity Systems i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Total Productivity Systems i Oxelösund AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Total Productivity Systems i Oxelösund AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Total Productivity Systems i Oxelösund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Total Productivity Systems i Oxelösund AB har haft sedan 2008-12-11. Total Productivity Systems i Oxelösund AB har funnits sedan och 2001-09-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Total Productivity Systems i Oxelösund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torgg. 13, 613 30, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-31990.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Total Productivity Systems i Oxelösund AB Privat, ej börsnoterat.

Total Productivity Systems i Oxelösund AB har idag 556570-1405 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Total Productivity Systems i Oxelösund AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom industriell produktion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Total Productivity Systems i Oxelösund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Rolf Arthur Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ålund, Lennart Thomas som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ålund, Kerstin Barbro Elisabet som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Larsson, Lars Staffan som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .