Kvist Elektriska i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva reparation, service och installation inom el- och databranschen, försäljning av varor inom el-, bygg- och databranschen, byggnadsverksamhet, konsultverksamhet inom el- och byggnadsbranschen, företagsutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kvist Elektriska i Oxelösund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Kvist Elektriska i Oxelösund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1999-06-16 så skapades Kvist Elektriska i Oxelösund AB och företaget är har F-skattsedel Kvist Elektriska i Oxelösund AB har haft det sedan 2000-01-27.

Kvist Elektriska i Oxelösund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556572-1064 är organisationsnummret för företaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Kvist Elektriska i Oxelösund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kvist Elektriska i Oxelösund AB så går det att nå dem via telefon på 0155-30620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kvist Elektriska i Oxelösund AB är Kvist, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln VD, Kvist, Hans Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bror Kent som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Gun Rose-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.