BeKo Kontorsvaror AB

Södermanlands län

Information

BeKo Kontorsvaror AB är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som BeKo Kontorsvaror AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BeKo Kontorsvaror AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1999-08-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järntorget 1, 613 30, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BeKo Kontorsvaror AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-290590.

Oxelösund arbetar för att bolag som BeKo Kontorsvaror AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BeKo Kontorsvaror AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsartiklar, kontorsmaskiner och kontorsmöbler till företag och privat personer.

Firmatecknare för BeKo Kontorsvaror AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till BeKo Kontorsvaror AB och det är följande personer, Kokkonen, Timo Markus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejdebjörk, Verena C M G som är född 1966 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för BeKo Kontorsvaror AB är 556574-4058.