Havspärlan i Gamla Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är ett av dem. Statusen för Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är att Bolaget är aktivt.

Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-01. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Havspärlan i Gamla Oxelösund AB ska trivas.

Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Oxelösund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, bedriva konsultverksamhet inom organisation och ledarskap, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Havspärlan i Gamla Oxelösund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Havspärlan i Gamla Oxelösund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-391720.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Havspärlan i Gamla Oxelösund AB är Karlsson, Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Karlsson, Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröberg, Lorraine Ruth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Havspärlan i Gamla Oxelösund AB har 556584-8453 som sitt organisationsnummer.