Jogersö Invest AB

Södermanlands län

Information

Jogersö Invest AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Jogersö Invest AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jogersö Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jogersö Invest AB har haft sedan 2000-08-14. Jogersö Invest AB har funnits sedan och 2000-08-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jogersö Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjög. 30, 613 33, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8182881.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jogersö Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Jogersö Invest AB har idag 556588-8939 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jogersö Invest AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, utföra administrativa och företagsledande tjänster, äga och förvalta fastigheter och aktier samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Jogersö Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Leif Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundstedt Persson, Ditte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .