Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära)

Södermanlands län

Information

Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) är en verksamhet som finns i Oxelösund. I Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Kenneth Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Susanne Irene som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) på telefon 0155-30505.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) av bolagstypen Aktiebolag.

Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Oxelösund Lågprishandel Aktiebolag (Ica Nära) har 556592-0336 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.