S. Påhlsons Reklam AB

Södermanlands län

Information

S. Påhlsons Reklam AB är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som S. Påhlsons Reklam AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

S. Påhlsons Reklam AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-11-21.

S. Påhlsons Reklam AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2000-08-28. Men sedan 2000-11-21 så har S. Påhlsons Reklam AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Oxelösundsv. 1, 611 38, Nyköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S. Påhlsons Reklam AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-37590.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som S. Påhlsons Reklam AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S. Påhlsons Reklam AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva reklamtjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S. Påhlsons Reklam AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S. Påhlsons Reklam AB och det är följande personer, Påhlson, Hans Staffan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Widecrantz, Petra Michelle som är född 1972 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S. Påhlsons Reklam AB är 556593-6290.